VS32 HERKULES

Stubna bušilica VS32 HERKULES preuzela je od svojih prethodnika robusnu konstrukciju, jednostavnost i pouzdanost u radu. Nadovezuje se na prethodni niz VS 32 B i VS 25. Bušilica VS 32 HERKULES je namenjena za bušenje, razvrtanje i rezanje navoja u pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji.
Poslati upit za ponudu

Stubna bušilica VS32 HERKULES

Stubna bušilica VS32 HERKULES preuzela je od svojih prethodnika robusnu konstrukciju, jednostavnost i pouzdanost u radu. Nadovezuje se na prethodni niz VS32 B i VS 25. Bušilica VS 32 HERKULES je namenjena za bušenje, razvrtanje i rezanje navoja u pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji. Vretenište i radni sto se mogu vertikalno podešavati i zakretati oko stuba za 360°. Mašina je opremljena menjačem frekvencija koji preko ručice omogućava izbor dva niza obrtaja u rasponu od 80 do 2800 ob/min. Menjač mašinskog posmaka predstavlja novu konstrukciju i njime se upravlja pomoću ručice i tastera na upravljačkoj tabli. Stubne bušilice tipa VS32 su dodatno opremljene elektromagnetnom spojnicom. Mašina se u svakom trenutku može isključiti preko tastera na upravljačkoj tabli ili aktiviranjem graničnog prekidača prilikom podešavanja dubine bušenja. Hod mašine se automatski prekida u slučaju prekoračenja maksimalnog pritiska na vretenu. Mašina ima pribor za otpuštanje alata iz vretena bez korišćenja izvlakača. Dubina bušenja se podešava na milimetarskoj skali. Vreteno je postavljeno na kugličnim ležajevima.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/c/cc32f65d-5a54-4eaa-9b93-d69550a8bb55/strojimport.rs/web/wp-content/themes/strojimport/single.php on line 98