65. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (Beograd, 16-19. maj 2023)

Strojimport je tradicionalno i ove godine  na međunarodnom Sajmu tehnike u Beogradu predstavio ponudu čeških i slovačkh mašina alatki.
Prikaži više

63. MSV International Engineering Fair Brno (4. – 7. oktobar 2022)

Međunarodni sajam mašinstva MSV Brno je najznačajniji industrijski sajam u srednjoj Evropi. Zastupljene su sve ključne oblasti kako mašinske tako i elektrotehničke industrije. Tradicionalno, glavni izlagači su iz oblasti proizvodnje mašina alatki, kao i mašina za oblikovanje materijala, zavarivanja…Glavna tema ovogodišnjeg MSV-a bila je Industry 4.0, odnosno digitalizacija proizvodnje. Deo sajma predstavljao je vrhunski prateći […]
Prikaži više

64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (od 24. do 27. maja 2022)

I ove godine uzeli smo učešće na međunarodnom Sajmu tehnike u Beogradu. Na svom štandu posetiocima i poslovnim partnerima predstavili smo široku ponudu čeških i slovačkh mašina alatki.
Prikaži više

Generalni remont mašine WH10NC za Novi Zeland

U aprilu 2020. godine za našeg kupca u Aucklandu na Novom Zelandu, isporučili smo iz RETOS Varnsdorfa generalno remontovanu horizontalnu bušilicu-glodalicu WH10NC. Mašina je  proizvedena u TOS Varnsdorf a namenjena je za univerzalnu primenu u mašinskoj industriji, pogodna kako za grube, tako i za završne operacije. Nakon remonta, mašina je dobila parametre koji su uporedivi […]
Prikaži više

TEHNIKA BEOGRAD 2019

Strojimport a.s. u saradnji sa svojom beogradskom kancelarijom i ove godine je pripremio štand sa predstavljanjem naše firme. Ove godine smo posetiocima prikazali obradni centar MCV 800 Quick, proizvođača Kovosvit-MAS.
Prikaži više