VS25-260 TAURUS

Taurus VS25 - 260 je stubna bušilica koja je od svojih prethodnika nasledila čvrstu konstrukciju, jednostavnu upotrebu i pouzdanost. Bušilica je namenjena za bušenje, razvrtanje i rezanje navoja u pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji. Za pogon se koristi prenos pogonskim zupčanicima. Vretenište se može podešavati i zakretati oko stuba za 360°.
Poslati upit za ponudu

Stubna bušilica Taurus VS25-260

Taurus VS25 – 260 je stubna bušilica koja je od svojih prethodnika nasledila čvrstu konstrukciju, jednostavnu upotrebu i pouzdanost. Bušilica je namenjena za bušenje, razvrtanje i rezanje navoja u pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji. Za pogon se koristi prenos pogonskim zupčanicima. Vretenište se može podešavati i zakretati oko stuba za 360°. Mašina je opremljena menjačem frekvencija koji pomoću ručice omogućava dva nivoa promene obrtaja u obimu od 80 do 2800 ob/min. U odnosu na prethodne mašine telo vretena predstavlja monolitnu celinu. Menjač mašinskog posmaka ima novu konstrukciju i podešava se ručno ili pomoću tastera na upravljačkoj tabli. Mašina je dodatno opremljena elektromagnetnom spojnicom. Posmak mašine se može isključiti u svakom trenutku preko upravljačke table ili nailaskom na granični prekidač ako je podešena dubina bušenja. U slučaju prekoračenja maksimalnog pritiska na vretenu mašina se automatski isključuje. Stubna bušilica je opremljena priborom za otpuštanje alata iz vretena bez upotrebe izvlakača. Dubina bušenja se podešava na milimetarskoj skali. Vreteno je postavljeno u kugličnim ležajevima.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/c/cc32f65d-5a54-4eaa-9b93-d69550a8bb55/strojimport.rs/web/wp-content/themes/strojimport/single.php on line 98