O nama

Specijalista za CNC i univerzalne mašine

Tražite pouzdanog, stabilnog i iskusnog dobavljača mašina za obradu metala rezanjem i oblikovanjem, opreme i pribora? Spadamo među najznačajnije izvoznike čeških i slovačkih mašina za obradu metala rezanjem i oblikovanjem. Doprineli smo širenju dobrog imena čeških i slovačkih poznatih brendova širom sveta. Saradnja sa nama bi Vam mogla biti zanimljiva zbog bogatog dugogodišnjeg iskustva koje imamo u oblasti mašinstva – Strojimport je prisutan na svetskom tržištu bez prekida još od 1953. godine i ima znanja i iskustva u poslovanju sa češkim i inostranim partnerima.

Našim klijentima širom sveta isporučujemo visokoproduktivne, kvalitetne i precize mašine za obradu metala rezanjem i oblikovanjem, renomiranih čeških i slovačkih proizvođača. Osim u Evropi, uspešno poslujemo na tržištima Afrike, Severne, Latinske i Južne Amerike, u Arapskim zemljama, jugoistočnoj Aziji, na Dalekom istoku, u Australiji i na Novom Zelandu. Strojimport ima svoja zastupnišva i kancelarije po celom svetu.

U širokoj ponudi mašina koja sadrži više od 200 tipova, nalaze se strugovi, horizontalne bušilice-glodalice, glodalice, brusilice, bušilice, obradni centri, mašine za izradu ozubljenja, mašine za oblikovanje metala, prese, mašine za savijanje i druge razne specijalne mašine. Takođe, u ponudi imamo izvoz materijala, investicionih jedinica, inženjerske i tehnološke usluge, servise u garantnom i vangarantnom roku, isporuku rezervnih delova, alata, dodatnog pribora i opreme.

Imate stare mašine? Modernizujte ih!

Bavimo se modernizacijom i generalnim remontom mašina alatki i mašina za oblikovanje, kao i nabavkom originalnih rezervnih delova i pribora za mašine koje su se proizvodile u bivšoj Čehoslovačkoj. Modernizacija i generalni remont starih mašina je isplativ, a manji su i zahtevi za obukom rukovaoca.

Poslujemo i u drugim oblastima

Ne bavimo se samo izvozom i uvozom mašina alatki i mašina za oblikovanje. Specijalizovani smo i za trading operacije – izvoz materijala (čelik, cevi, lim, plastičnog granulata itd.), investicionih celina, proizvodnih linija, uvozom mašina i rezervnih delova za davno uvezene mašine. Nudimo Vam kompletne projekte po sistemu ključ u ruke. Za vreme svog delovanja stekli smo poziciju pouzdanog i stabilnog partnera sa bogatim iskustvom kao i zastupnika najnovijih tehnologija na stranim tržištima.

Našim kupcima nudimo i pružamo

  • Projektovanje mašina prema potrebi kupca
  • Isporuku mašina na adresu
  • Osiguranje od rizika
  • Profesionalnu montažu mašina
  • Obuku operatora za rad na mašinama
  • Tehničku pomoć i podršku
  • Isporuku rezervnih delova
  • Nabavku specijalne opreme i pribora
  • Generalni remont i modernizaciju mašina

STROJIMPORT NA SVETSKOM TRŽIŠTU U PERIODU 2012-2021

STROJIMPORT NA SVETSKOM TRŽIŠTU U PERIODU 2012-2019