FORCETURN

FORCETURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centar proizilazi iz dugogodišnjeg bogatog iskustva u implementaciji najmodernijih rešenja iz programa proizvođača TOSHULIN a.s. Karusel odlikuje veoma stabilna konstrukcija sa preciznom obradom prečnika od 2500 - 4000 mm.
Poslati upit za ponudu

Vertikalni strug (karusel) FORCETURN

FORCETURN – tradicionalni vertikalni strug i obradni centar proizilazi iz dugogodišnjeg bogatog iskustva u implementaciji najmodernijih rešenja iz programa proizvođača TOSHULIN a.s. Karusel odlikuje veoma stabilna konstrukcija sa preciznom obradom prečnika od 2500 – 6000 mm, tačno prema individualnim potrebama kupaca i najzahtevnijim aplikacijama. Na mašini je moguće kombinovati različite vrste tehnologije obrade strugotinama kao što su: struganje, glodanje, brušenje ili bušenje. Mašinom se može upravljati pomoću sistema Siemens ili Fanuc. Svi karuseli proizvođača TOSHULIN mogu biti opremljeni daljinskom dijagnostikom, koja pomaže u komunikaciji sa korisnikom u svim slučajevima kada dođe do prekida ili zastoja u radu mašine. Radi se o najbržem načinu rešavanja ovog problema i njegovog efikasnog otklanjanja u 80-90% slučajeva. Uz mašinu nudimo veliki izbor dopunske i specijalne opreme.

  • Visoka efektivnost u obradi komada velikih dimenzija
  • Mogućnost obrade visokih i teških komada
  • Veoma stabilan okvir izrađen od sivog liva namenjen efikasnoj obradi
  • Mogućnost korišćenja hlađenja pod visokim pritiskom
  • Široka ponuda alatne opreme
  • Nadstandardni opseg hoda ose X u oba smera od sredine stezne ploče
  • Dobra zaštita mašine od raspršivanja tečnosti za hlađenje.

Vertikalni strug i obradni centar FORCERTURN može se poručiti u sledećim osnovnim varijantama FORTCETURN 2500, 3000, 4000. Ovaj model ne odgovara vašim potrebama? Imamo i manje ili veće. Više informacija naći ćete u našem katalogu.

FORCETURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centarFORCETURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centar FORCETURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centar