SKDY

SKDY - serija dvostubnih karusela sa pokretnim portalom ima sve prednosti kako vertikalnog struga tako i portalnog obradnog centra. Prema željama kupaca možemo da odgovorimo na sve zahteve vezane za veličinu obratka s obzirom da je maksimalno opterećenje stola i do 1 100 tona.
Poslati upit za ponudu

SKDY dvostubni karusel (CKD Blansko)

SKDY – serija dvostubnih karusela sa pokretnim portalom ima sve prednosti kako vertikalnog struga tako i portalnog obradnog centra. Prema željama kupaca možemo da odgovorimo na sve zahteve vezane za veličinu obratka s obzirom da je maksimalno opterećenje stola i do 1 100 tona. Osnova mašine od livenih delova garantuje veliku čvrstinu, geometrijsku tačnost, i dugi vek rada mašine. Konstrukcija karusela je modularna što obezbeđuje veliku varijabilnost u krajnjoj izvedbi mašine. Vertikalni strug SKDY se koristi za struganje unutrašnjih i spoljnih površina kao i za glodanje, struganje navoja, brušenje, proširivanje i bušenje i druge operacije. Pored ostalih, mašinu je moguće koristiti za obradu delova u železničkoj, brodskoj i avio industriji kao i proizvodnji oružja.

Vertikalni strug i obradni centar SKDY može se poručiti u sledećim osnovnim varijantama SKDY 40-50 I SKD 40-80. Ovaj model ne odgovara vašim potrebama? Imamo i manje. Više informacija naći ćete u našem katalogu.