EXPERTURN

EXPERTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centar proizilazi iz dugogodišnjeg bogatog iskustva u implementaciji najmodernijih rešenja iz programa proizvođača TOSHULIN a.s. Karusel odlikuje veoma stabilna konstrukcija sa preciznom obradom prečnika od 800 - 5000 mm.
Poslati upit za ponudu

Vertikalni strug karusel EXPERTURN

EXPERTURN – tradicionalni vertikalni strug i obradni centar proizilazi iz dugogodišnjeg bogatog iskustva u implementaciji najmodernijih rešenja iz programa proizvođača TOSHULIN a.s. Karusel odlikuje veoma stabilna konstrukcija sa preciznom obradom prečnika od 800 – 5000 mm, tačno prema individualnim potrebama kupaca i najzahtevnijim aplikacijama. Na mašini je moguće kombinovati različite vrste tehnologija obrade strugotinama kao što su: struganje, glodanje, brušenje ili bušenje. Mašinom se može upravljati pomoću sistema Siemens ili Fanuc. Svi karuseli proizvođača TOSHULIN mogu biti opremljeni daljinskom dijagnostikom, koja pomaže u komunikaciji sa korisnikom u svim situacijama kada dođe do prekida ili zastoja u radu mašine. Radi se o najbržem načinu rešavanja ovog problema i njegovog efikasnog otklanjanja u 80-90% slučajeva. Uz mašinu nudimo veliki izbor dopunske i specijalne opreme.

  • Veoma krut i stabilan okvir mašine izrađen od sivog liva ili veoma čvrstog betona
  • Mašina se koristi za zahtevnije procese obrade
  • Precizno pozicioniranje stezne ploče (osa C) i veoma efikasan pogon rotacionih alata
  • Hidrostatičko vođenje u linearnim osama po izboru
  • Različite varijante postavljanja stezne ploče- hidrostatično/krstatsto ležište.

Vertikalni strug i obradni centar EXPERTURN može se poručiti u sledećim osnovnim varijantama EXPERTURN. Ovaj model ne odgovara vašim potrebama? Imamo i manje ili veće. Više informacija naći ćete u našem katalogu.

EXPERTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centarEXPERTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centarEXPERTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centarEXPERTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centarEXPERTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centarEXPERTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centar