ROLLER 2800 CNC

ROLLER 2800 CNC - specijalna mašina se nadovezuje na koncepciju standardne strugarske mašine MT 70 / 3000 CNC. Funkcije i korišćenje mašine se temelje na tehnologiji hladnog oblikovanja - valjanja cilindričnih, konusnih i radijus područja osovinskih delova, npr.osovine vozila.
Poslati upit za ponudu

Specijalna mašina ROLLER 2800 CNC

ROLLER 2800 CNC – specijalna mašina se nadovezuje na koncepciju standardne strugarske mašine MT 70 / 3000 CNC. Funkcije i korišćenje mašine se temelje na tehnologiji hladnog oblikovanja – valjanja cilindričnih, konusnih i radijus područja osovinskih delova, npr.osovine vozila. Ova funkcija preodređuje mašinu za korićenje u oblasti specijalizovane proizvodnje delova gde se koristi tehnologija povećanja površinske tvrdoće.

Oprema za valjanje je smeštena na uzdužnom suportu i kreće se pomoću CNC upravljane ose Z uzdužno po postolju mašine. Hod ose X je realizovan hidraulčno, pomoću dve pinole na glavama za valjanje koje su postavljene jedna nasuprot druge i služe za stezanje alata. Snaga valjanja se podešava hidraulično.

Aretacija zakretanja glava za valjanje je u određenom položaju obezbeđena pogonom sa samopriteznim pužnim reduktorima.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/c/cc32f65d-5a54-4eaa-9b93-d69550a8bb55/strojimport.rs/web/wp-content/themes/strojimport/single.php on line 98