OFA100 CNC 6

OFA 100 CNC 6 - vertikalna odvalna glodalica namenjena je za formiranje čeonih ozubljenja odvalnim glodanjem sa pravim i kosim zubima kao i za izradu lančastih zupčanika, pužnih točkova radijalnim i tangencionalnim glodanjem, ozubljenja sa uzdužnom modifikacijom, ozbljenih vratila i druguh vrsta ozubljenja odvalnim glodanjem.
Poslati upit za ponudu

Vertikalna odvalna freza za ozubljenje OFA100

OFA100 CNC 6 – vertikalna odvalna glodalica namenjena je za formiranje čeonih ozubljenja odvalnim glodanjem sa pravim i kosim zubima kao i za izradu lančastih zupčanika, pužnih točkova radijalnim i tangencionalnim glodanjem, ozubljenja sa uzdužnom modifikacijom, ozbljenih vratila i druguh vrsta ozubljenja odvalnim glodanjem. Nova i moderna konstrukcija sa definisanim zazorom između klizne vođice i stola omogućava glodanje kaljenih i nekaljenih zupčanika i brzo glodanje alatima od čvrstog metala. Mašina se koristi u pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji. U osnovnoj izvedbi mašina je opremljena sistemom upravljanja Sinumeric 840 D sl i pogonima firme Siemens. Odvalna glodalica OFA 100 CNC 6 ima šest osa upravljanja.

Vertikalna odvalna glodalica namenjena OFA100 može se poručiti u sledećim osnovnim varijantama OFA100 CNC 6. Ovaj model ne odgovara vašim potrebama? Imamo i manje. Više informacija naći ćete u našem katalogu.

OFA100 - technologie

OFA100 – detalj


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/c/cc32f65d-5a54-4eaa-9b93-d69550a8bb55/strojimport.rs/web/wp-content/themes/strojimport/single.php on line 98