OFA32 CNC 6

OFA32 CNC 6 - vertikalna odvalna glodalica namenjena je za formiranje čeonih ozubljenja odvalnim glodanjem sa pravim i kosim zubima kao i za izradu lančastih zupčanika, pužnih točkova radijalnim i tangencionalnim glodanjem, ozubljenja sa uzdužnom modifikacijom, ozubljenih vratila i druguh vrsta ozubljenja.
Poslati upit za ponudu

Vertikalna odvalna freza za ozubljenje OFA32

OFA32 CNC 6 – vertikalna odvalna glodalica namenjena je za formiranje čeonih ozubljenja odvalnim glodanjem sa pravim i kosim zubima kao i za izradu lančastih zupčanika, pužnih točkova radijalnim i tangencionalnim glodanjem, ozubljenja sa uzdužnom modifikacijom, ozubljenih vratila i druguh vrsta ozubljenja. Nova i moderna konstrukcija sa definisanim zazorom između klizne vođice i stola omogućava glodanje kaljenih i nekaljenih zupčanika kao i brzo glodanje alatima od tvrdog metala. Mašina se koristi u pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji. U osnovnoj izvedbi mašina je opremljena sistemom upravljanja Sinumeric 840 D sl i pogonima firme Siemens. Odvalna glodalica OFA32 CNC 6 ima šest osa upravljanja.

Vertikalna odvalna glodalica namenjena OFA32 CNC 6 može se poručiti u sledećim osnovnim varijantama OFA32 CNC 6. Ovaj model ne odgovara vašim potrebama? Imamo i veće. Više informacija naći ćete u našem katalogu.

OFA32 - technologie

OFA32 – detalj

OFA32 - technologie

OFA32 – detalj