BASICTURN

BASICTURN - tradicionalni vertikalni strug i obradni centar proizilazi iz dugogodišnjeg bogatog iskustva u implementaciji najmodernijih rešenja iz programa proizvođača TOSHULIN a.s. Karusel odlikuje veoma stabilna konstrukcija sa preciznom obradom prečnika od 1250 - 4000 mm.
Poslati upit za ponudu

Vertikalni obradni centar BASICTURN 1250, 1600, 2500, 3000, 4000

BASICTURN – tradicionalni vertikalni strug i obradni centar proizilazi iz dugogodišnjeg bogatog iskustva u implementaciji najmodernijih rešenja iz programa proizvođača TOSHULIN a.s. Karusel odlikuje veoma stabilna konstrukcija sa preciznom obradom prečnika od 1250 – 4000 mm, tačno prema individualnim potrebama kupaca i najzahtevnijim aplikacijama. Na mašini je moguće kombinovati različite vrste tehnologija obrade strugotinama kao što su: struganje,glodanje, brušenje ili bušenje. Mašinom se može upravljati pomoću sistema Siemens ili Fanuc. Svi karuseli proizvođača TOSHULIN mogu biti opremljeni daljinskom dijagnostikom, koja pomaže u komunikaciji sa korisnikom u svim situacijama prekida ili zastoja u radu mašine. Radi se o najbržem načinu rešavanja ovog problema i njegovog efikasnog otklanjanja u 80-90% slučajeva. Uz mašinu nudimo veliki izbor dopunske i specijalne opreme.

  • Okvir mašine visoke krutosti i stabilnosti.
  • Konstrukcija sa akcentom na funkcionalnosti i lakom održavanju.
  • Sistemi upraljanja Siemens ili Fanuc, po izboru.
  • Mogućnost opremenja mašine steznom pločom za pozicioniranje (osa C) i pogonom za rotacione alate.
  • Automatska izmena strugarskih i rotacionih alata.
  • Promenljiva visina radnog prostora.
  • Moderno i i za korisnike prihvatljivo intuitivno upravljanje

Vertikalni strug i obradni centar BASICTURN može se poručiti u sledećim osnovnim varijantama BASICTURN 1250, 1600, 2000, 2500, 3000, 4000. Ovaj model ne odgovara vašim potrebama? Imamo i veće. Više informacija naći ćete u našem katalogu.

Vertikalni obradni centar BASICTURNVertikalni obradni centar BASICTURNBASICTURNBASICTURN