MASTURN

MASTURN 550 i 820 - visoko precizni i produktivni CNC upravljani strug jednostavan je za upotrebu, pogodan za pojedinačnu i maloserijsku proizvodnju. Moguća je obrada u automatskom ciklusu uz podršku CNC sistema ili u ručnom režimu kao na klasičnom konvencionalnom strugu.
Poslati upit za ponudu

Numerički upravljani strug MASTURN

MASTURN 550 i 820 – visoko precizni i produktivni CNC upravljani strug jednostavan je za upotrebu, pogodan za pojedinačnu i maloserijsku proizvodnju. Moguća je obrada u automatskom ciklusu uz podršku CNC sistema ili u ručnom režimu kao na klasičnom konvencionalnom strugu. Grafički prikaz obrade je moguće formirati programiranjem kontura ili DIN programiranjem. Rezanje i geometrija se realizuju zadavanjem podataka preko tastature i njihove obrade u sistemu upravljanja. Na zahtev kupca se može dodati software za pojedinačne programe i njihovu realizaciju na PC. U ponudi je i veliki izbor specijalne opreme.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/c/cc32f65d-5a54-4eaa-9b93-d69550a8bb55/strojimport.rs/web/wp-content/themes/strojimport/single.php on line 98