LEN i LEXN

LEN 10, 25, 40, 63 i LEXN 100 C - ekscentrične prese iz serije LEN i LEXN su namenjene za hladnu obradu materijala i to uglavnom isecanjem, probijanjem, savijanjem, dubokim izvlačenjem, ravnanjem, protiskivanjem, nitovanjem i sl.
Poslati upit za ponudu

Excentrična presa tipa LEN

LEN 10, 25, 40, 63 i LEXN 100 C – ekscentrične prese iz serije LEN i LEXN su namenjene za hladnu obradu materijala i to uglavnom isecanjem, probijanjem, savijanjem, dubokim izvlačenjem, ravnanjem, protiskivanjem, nitovanjem i sl. Robusna i stabilna konstrukcija prese je postavljena na osnovu koja je izrađena od livenog gvožđa. Novi trend u ovoj oblasti su prese zavarene konstrukcije, koje omogućavaju veliku varijabilnost i moderan izgled u kombinaciji sa odličnim tehničkim parametrima, pouzdanošću, jednostavnim održavanjem i niskim radnim troškovima.
Prese je moguće spajati u automatizovane proizvodne linije dodavanjem presa i dodatnog pribora kao što su odvijači, dodavači, ravnači itd.
Nudimo i mogućnost stručne montaže, pomoć u servisiranju kao i obuku zaposlenih.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/c/cc32f65d-5a54-4eaa-9b93-d69550a8bb55/strojimport.rs/web/wp-content/themes/strojimport/single.php on line 98